Waarom ons aanduiden als jouw dealer?

Als je ons aanduidt als jouw unieke garage geniet je van vele exclusieve voordelen. Zo kunnen onze medewerkers mee volgen en jou contacteren bij meldingen die de auto automatisch naar ons zal sturen. Dan kunnen we zo kort op de bal spelen en jouw rijcomfort alleen maar verbeteren door je volledig te ontzorgen. Wat kan je verwachten? Snellere service, meer mogelijkheden, bij meldingen hoef jij niets te doen want wij contacteren jou zelf, vlottere communicatie,...

Waarom connecteren?

Met een geconnecteerde wagen is het mogelijk om allerlei gegevens uit te wisselen tussen je smartphone en je wagen. Hierdoor krijg jij als bestuurder optimale toegang tot de nieuwste informatie en entertainment. Denk maar aan zaken als kilometerstand, chassisnummer en brandstofpeil. Je kan zelfs controleren hoeveel kilometers en dagen er nog zijn tot jouw volgende serviceafspraak. Maar dat is niet alles! We zetten enkele voordelen op een rij.

De Volkswagen T-Roc als jouw ideale reispartner

Wat zijn mijn exclusieve voordelen?

De connectiviteitsdiensten van jouw auto zijn verbonden met het internet. Op die manier geniet je van meer comfort en entertainment. Bovendien ondersteunen deze diensten jou in noodsituaties.. Zo krijg je snel hulp bij pech, verkeersinformatie nagenoeg in realtime, je wagen lokaliseren, beter entertainment dankzij streaming en webradio of zelfs een herinnering voor de volgende servicebeurt. Verder kan je via je smartphone veel informatie en diensten van jouw wagen in de gaten houden tot het zelf bedienen van je deurvergrendeling, lichten, alarm en claxon. 

Hoe connecteer ik mijn wagen?

Mijn Volkswagen connecteren
Mijn Audi connecteren
Mijn Skoda connecteren
Mijn SEAT connecteren