Een financiering of leasing op jouw maat

Als particulier ga je steeds vaker op zoek naar alternatieven om bijvoorbeeld een nieuwe wagen te financieren. Je moet tenslotte mobiel zijn voor je werk, kinderen, hobby’s, boodschappen enzovoort. Wij bieden 3 verschillende formules aan op maat van jouw noden en aan voordelige tarieven.

1. Private Lease

Bij de Private Lease-formule geniet je van alle voordelen die normaal gezien voorbehouden zijn aan zelfstandigen, vrije beroepen en bedrijven omdat je de wagen huurt op lange termijn.

2. AutoCredit

Dit is een flexibele financieringsformule die je toelaat lagere maandelijkse bedragen te betalen. Bij afloop van dit contract kan je je wagen houden of kiezen voor een nieuw model.

3. Klassieke Financiering

Bij een Klassieke Financiering is de aankoop van jouw wagen minder belastend voor je budget want de betalingen worden gespreid in de tijd. Bovendien ken je onmiddellijk het bedrag van de maandelijkse afbetalingen.

Vergelijken

1. Private Lease

Private lease is overgewaaid van de professionele markt en wordt steeds populairder bij particulieren. Bij deze formule kies je een wagen ‘à la carte’, al dan niet met bijhorende opties en verzekeringen, die je dan via onze concessie huurt op lange termijn (van 24 maanden tot 60 maanden). Hierdoor word je volledig ontzorgd voor een haalbaar maandelijks bedrag (afhankelijk van de wagen).

Private Lease

2. AutoCredit

AutoCredit is een flexibele financiering met lage maandelijkse afbetalingen waarbij je enkel het werkelijke gebruik van de wagen betaalt. Op het einde van het contract heb je 3 opties:

  1. Je wordt eigenaar van de wagen door de laatste verhoogde maandaflossing te betalen
  2. Je levert de wagen in en kiest een nieuw model in een van onze showrooms
  3. Je levert de wagen in zonder verdere verplichtingen.

3. Klassieke Financiering

Bij de klassieke financiering betaal je elke maand een vast bedrag waardoor de auto op het einde van het contract (en wanneer de wagen volledig is afbetaald) jouw eigendom is.

Meer weten

Financiële diensten voor professionelen

Samen met jou vinden we de financieringsformule op maat van jouw bedrijf zodat je kan genieten van onze voordelige tarieven. Als mobiliteitspartner staan onze experten steeds klaar om je te begeleiden doorheen alle stappen van jouw contract zodat je zorgeloos de baan op kan. Wij verzorgen alle financiële en administratieve aspecten.

Verhuur op Lange Termijn

Met een 'Verhuur op Lange Termijn' of een operationele leasing huur je een bedrijfswagen die je na afloop van het contract terug inlevert. Dit kan met de diensten en services die jij wenst (1).

Financiële Leasing

Met deze formule huur je een bedrijfswagen waar je interessante diensten op maat kan aan toevoegen. Je schrijft de wagen af op de balans van jouw boekhouding. Bij afloop van het contract kan je de wagen overkopen tegen een vooraf vastgelegde aankoop-optie van 3% tot 15% van de catalogusprijs (1).

Financiële Renting

Een leaseformule waarmee je jouw kredietcapaciteit behoudt. Je brengt het maandelijkse bedrag onder bij de algemene kosten als bedrijfslast. Na afloop van het contract kan je de wagen overkopen tegen een vooraf vastgelegde aankoopoptie van 16 tot 20% van de catalogusprijs (1).

Klassieke Financiering

Een financieringsformule die de betaling van de aankoopprijs van jouw wagen makkelijker maakt. Je kan je terugbetalingen namelijk spreiden in de tijd. Bovendien betaal je elke maand een vast bedrag terug dat je onmiddellijk kent (3).

Benieuwd welke formule het voordeligst is voor jou en jouw bedrijf? Vind de ideale formule in een paar klikken!

Meer weten

(1)  Verhuur op Lange Termijn, Financiële Leasing en Financiële Renting zijn producten die afgesloten zijn bij  D'Ieteren Lease N.V. (filiaal en verbonden kredietagent van D'Ieteren Finance KBO 0841046715). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - Belgïe - RPR Leuven, KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058)(2)  Afhankelijk van uw boekhoudkundige en fiscale situatie kan dit variëren (IFRS …). Het boekhoudkundig regime  kan van huurder tot huurder verschillen.(3)  Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen.  Adverteerder: Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715. RPR Brussel, en verbonden agent (FSMA 109705A) van Cardif Assurance Vie (Code 979), rekenning IBAN: BE 97 4829 0680 3149; info@vdfin.be