Een wagenpark beheren, daarbij rekening houden met verschillende facetten zoals o.a. werknemerstevredenheid, steeds wijzigende fiscale regels, nieuwe technologieën, nieuwe vormen van mobiliteit en dit alles in een transparante (TCO-)budgettering is vandaag de dag een huzarenstukje geworden. 

Vanuit onze Fleet Business Unit ondersteunen en adviseren onze mobiliteitadviseurs dagelijks bedrijven met de opbouw en uitbouw van hun Car Policy en wagenpark en dit rekening houdend met al deze facetten.

Samen met jou gaan wij op zoek naar een duurzame Car Policy op maat van jouw bedrijf en gebaseerd op je wensen en behoeften.

Complete mobiliteitsoplossingen voor jouw vloot

Complete mobiliteitsoplossingen

Doordat wij niet in naam van één merk spreken, maar in naam van een merkengroep kunnen we jou dan ook een breed gamma voorstellen aan personen- en lichte bedrijfswagens waarin elke bestuurder en vlootbeheerder zijn gading vindt. Ook niet onbelangrijk is dat je zo van mooie schaalvoordelen kan genieten.

Jij als vlootbeheerder weet als geen ander dat het "beheer" pas begint als de wagen wordt afgeleverd aan de bestuurder. Onze mobiliteitsadviseurs begeleiden je ook bij al deze facetten, gaande van het zoeken naar de juiste mobiliteitsoplossingen wanneer de wagen een onderhoud of herstelling nodig heeft tot het aanbieden van een elektrische step voor de "last mile" oplossing. Met onze gloednieuwe Wondercar carrosserieafdeling staan we hoog aangeschreven bij de meeste verzekeringsmaatschappijen en herstellen we voertuigen van alle merken met de nieuwste en meest efficiënte herstelmethoden.

Centrale aanspreekpunt

Om het je gemakkelijk te maken als vlootbeheerder, is de mobiliteitsadviseur ook jouw centrale aanspreekpunt voor alle structurele vragen. Dit overkoepelend over alle merken van de Volkswagen Groep: Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen.

Ons doel? Jou als (fleet)klant begeleiden om de bedrijfsmobiliteit zo optimaal, duurzaam en professioneel mogelijk vorm te geven en dit zo te houden.

Ons motto? Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Ontdek je aanspreekpunt voor jullie mobiliteitsoplossing

Wil jij ook ontdekken wat onze mobiliteitsadviseurs voor jouw bedrijf kunnen betekenen? 
Stuur een mailtje naar fleet@demobiliteitsmakelaar.be en je hoort snel van ons! 

Ontdek onze merken

Contacteer ons

Frederic Larbi

Fleet business unit

Head Fleet Business Unit
0474 20 97 45
Frederic.larbi@demobiliteitsmakelaar.be 
Sander Van Gulck

Mobiliteitsadviseur

Senior mobiliteitsadviseur
0475 65 97 78
Sander.vangulck@demobiliteitsmakelaar.be
Björn Hanssen

Mobiliteitsadviseur

Senior mobiliteitsadviseur
0492 98 19 74
bjorn.hanssen@demobiliteitsmakelaar.be