Wat is er nieuw?

Het koetswerkdesign is verscherpt en zelfverzekerder geworden. Dit dankzij het nieuwe kwaliteits- en designniveau in het interieur en zijn technologiefeatures. Met zijn vele nieuwigheden versterkt hij zijn persoonlijkheid nog meer.

Ontdek hieronder alvast zijn in- en exterieur, veiligheidssystemen en waarom de nieuwe T-Roc jouw ideale reisbegeleider is.

Maak hier je afspraak

Nieuwe Volkswagen T-Roc vooraanzicht

Hoogwaardig interieur

De binnenkant van de T-Roc verwelkomt je met een hoogwaardige inrichting. Zo versterkt het zachte dashboard met decoratief stiksel het gevoel van de digitale cockpit. De klassieke knoppen hebben plaatsgemaakt voor moderne, aanraakgevoelige oppervlakken. Bij deze nieuwe uitstekende kwaliteit van het interieur passen ook de stoelen. In de uitrustingslijn 'Style' zijn dit zetels met hoogwaardige en optisch aantrekkelijke bekledingen in Artvelours. Wil je graag nog meer comfort? Kies dan voor de vernieuwde lederen stoelen met 14-voudige, elektrische verstelling en stoelverwarming.

Offerte aanvragen

Ontdek het hoogwaardig interieur van de nieuwe Volkswagen T-Roc

Ontdek zijn karaktervolle buitenkant

Het verscherpte SUV-design van de nieuwe T-Roc toont karakter. Verschillende opvallende design-highlights zoals de ledkoplampen en chroomlijsten zijn het bewijs van deze markante en sportieve look. Om jouw T-Roc echt uniek te maken, heb je de keuze uit acht lakafwerkingen. Optioneel kan je nog meer accenten leggen met een dak in een contrasterende kleur en lichtmetalen 19-duimsvelgen Misano in het zwart. 

Afspraak met verkoper

Ontdek het karaktervolle exterieur van de nieuwe Volkswagen T-Roc

Jouw persoonlijke reisbegeleider

Uitgerust met de allernieuwste technologieën voor jouw veiligheid en comfort, brengt de nieuwe T-Roc je veiliger dan ooit tevoren naar al je bestemmingen. Zo is het rijhulpsysteem IQ.DRIVE Travel assist als het ware een echte copiloot.

Hij houdt constant de omgeving van de wagen in de gaten en verhoogt jouw rijcomfort door je te ondersteunen in gevaarlijke, monotone en vermoeiende rijsituaties. Het is dus de ideale partner om comfortabel en veilig lange afstanden mee af te leggen.

In combinatie met de DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling rijd je ontspannen in de file en in stop-and-goverkeer.

Ontdek de vele rijhulpsystemen van de nieuwe Volkswagen T-Roc

Wil jij gratis testrijden en de nieuwe T-Roc volledig ontdekken? Maak hieronder een afspraak voor een testrit en wij verwelkomen je graag.