Met een nieuwe wagen rijden, hoeft niet duur te zijn...

Skoda Fabia

fabia
Beschikbaar vanaf €279/maand

36 maanden - Private Lease

SEAT Arona

arona
Beschikbaar vanaf €285/maand

36 maanden - Private Lease

SEAT Ibiza

Ibiza
Beschikbaar vanaf €285/maand

36 maanden - Private Lease

Volkswagen Polo

Polo
Beschikbaar vanaf €299/maand

36 maanden - Private Lease

Volkswagen ID.5


Beschikbaar vanaf €329/maand
36 maanden - Private Lease - Buitengewone stockkorting

Volkswagen ID.4


Beschikbaar vanaf €353/maand
36 maanden - Private Lease - Buitengewone stockkorting

Volkswagen T-ROC

T roc
Beschikbaar vanaf €359/maand

36 maanden - Private Lease

Audi Q2

Audi Q2
Beschikbaar vanaf €375/maand

36 maanden - Private Lease

Audi A3

A3 SB
Beschikbaar vanaf €405/maand
36 maanden - Private Lease

Wat is Private Lease?

Private Lease is op dit moment enorm populair en dat is niet zonder reden. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van Private Lease en rijden onbezorgd in een gloednieuwe auto, zonder daarvoor je spaargeld te gebruiken. Maar wat is Private Lease nu eigenlijk?

Met Private Lease rijd je altijd in een nieuwe auto volledig naar jouw wens. Elke dag ben je verzekerd van enorm veel comfort, voor een scherp all-in en vast maandbedrag. Alle kosten en zorgen nemen wij voor 100% uit je handen: huur wagen, afleverkosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, hulpdienst voor pech-onderweg en BTW. Natuurlijk betaal je zelf wel de brandstof, boetes en je eigen risicodeel bij niet te verhalen schade. Na je contractperiode kan je je auto eenvoudig weer inleveren voor een nieuwe of je huidige wagen verlengen.

 

Wat is standaard inbegrepen?

Maandelijkse huur voertuig

+ Inbegrepen diensten:

 Onderhoud en herstellingen
 Verzekeringen (burgerlijke aansprakelijkheid en full omnium)
 Rechtsbijstand en bestuurdersverzekering
 Belasting op inverkeerstelling en verkeersbelasting

Afspraak met verkoper

 

Private lease Audi

Welke extra opties zijn mogelijk?

Banden: Je hoeft je geen zorgen te maken over de aankoop en vervanging van banden. D'Ieteren Lease zorgt ervoor dat jouw voertuig altijd met de juiste banden is uitgerust. Zo kan je veilig en comfortabel blijven rijden.

D'Ieteren Lease bijstand: Onze uitgebreide bijstandsservice staat altijd voor je klaar. Mocht je pech hebben onderweg, dan zorgen wij voor snelle en professionele hulp, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo ben je verzekerd van gemoedsrust, waar je ook naartoe gaat.

Vervangwagen: In het geval van onderhoud, reparaties of andere situaties waarin jouw auto tijdelijk niet beschikbaar is, bieden wij een vervangwagen aan. Hierdoor blijf je altijd mobiel en hoef je jouw dagelijkse activiteiten niet te onderbreken.

Tankkaart: Met de tankkaart van D'Ieteren Lease geniet je van het gemak van een directe betaling bij tankstations. Je kunt eenvoudig en probleemloos tanken, zonder dat je bonnetjes hoeft te bewaren of achteraf declaraties moet indienen.

 

Ontdek waarom anderen voor Private Lease kozen...

'Volledige ontzorging'

Mario, 22 jaar, schoolverlater

"Mijn eerste wagen kiezen is geen gemakkelijke zaak en al zeker niet de financiering ervan. Private Lease zorgt voor een eenvoudig budgetbeheer en neemt alle risico's weg omtrent onderhoudskosten en wederverkoop."

Volkswagen private lease

'Voordelen zoals voor professionelen'

Véronique, 65 jaar, net op pensioen

"Ik ben altijd een bedrijfswagen gewoon geweest. Het was voor mij dan ook een verademing om te kunnen kiezen voor Private Lease, met de voordelen van een professional, waar alle gedoe uit handen wordt genomen."

Voordelen van private lease

'De juiste wagen voor de juiste fase'

Valérie, 36 jaar, levensgenieter

"Ik weet niet goed hoe de komende jaren er zullen uitzien dus ik wil een elektrische wagen die past bij mijn huidige levensfase. Na afloop van contract kan ik gewoon met een nieuw model de baan op. Waarom me vastpinnen aan één wagen voor een lange duur?"

Afspraak met verkoper

Voordelen van private lease