Waarom al 18.196 klanten ons hun vertrouwen gaven

Al 18.196 mensen gaven ons hun exclusieve vertrouwen. Bij Deckx-team werkt ons gespecialiseerd team elke dag extra hard om dat vertrouwen te behouden en te verdienen, bij alle klanten. Wij streven ernaar om niet alleen aan, maar ook boven de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Wij zorgen niet alleen voor je wagen maar ook voor jou! We zijn dan ook trots dat al 18.196 klanten de voorkeur geven aan onze garage.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de groeiende gemeenschap van tevreden klanten die dagelijks profiteren van exclusieve voordelen. Ervaar zelf waarom onze garage jouw ideale partner is.

Duid ons aan als jouw unieke dealer

Als je ons aanduidt als jouw unieke garage geniet je van vele exclusieve voordelen. Zo kunnen onze medewerkers mee volgen en jou contacteren bij meldingen die de auto automatisch naar ons zal sturen. Dan kunnen we zo kort op de bal spelen en jouw rijcomfort alleen maar verbeteren door je volledig te ontzorgen. Wat kan je verwachten? Snellere service, meer mogelijkheden, bij meldingen hoef jij niets te doen want wij contacteren jou zelf, vlottere communicatie,...

Waarom connecteren?

Met een geconnecteerde wagen is het mogelijk om allerlei gegevens uit te wisselen tussen je smartphone en je wagen. Hierdoor krijg jij als bestuurder optimale toegang tot de nieuwste informatie en entertainment. Denk maar aan zaken als kilometerstand, chassisnummer en brandstofpeil. Je kan zelfs controleren hoeveel kilometers en dagen er nog zijn tot jouw volgende serviceafspraak. Maar dat is niet alles! We zetten enkele voordelen op een rij.

Ontdek de vele rijhulpsystemen van de nieuwe Volkswagen T-Roc

Wat zijn mijn exclusieve voordelen?

De connectiviteitsdiensten van jouw auto zijn verbonden met het internet. Op die manier geniet je van meer comfort en entertainment. Bovendien ondersteunen deze diensten jou in noodsituaties.. Zo krijg je snel hulp bij pech, verkeersinformatie nagenoeg in realtime, je wagen lokaliseren, beter entertainment dankzij streaming en webradio of zelfs een herinnering voor de volgende servicebeurt. Verder kan je via je smartphone veel informatie en diensten van jouw wagen in de gaten houden tot het zelf bedienen van je deurvergrendeling, lichten, alarm en claxon. 

Connecteer je Audi voor exclusieve diensten

Hoe connecteer ik mijn wagen?

Mijn Volkswagen connecteren
Mijn Audi connecteren
Mijn Skoda connecteren
Mijn SEAT connecteren