Volkswagen Caddy California huren

Volkswagen Caddy California

De Caddy California is gebaseerd op de nieuwe en vijfde Volkswagen Caddy. Hij heeft extra ruimte en een uitgebreide camperuitrusting. Hij is uitgerust met een uitklapbaar bed met schotelveren en een hoogwaardige matras voor goed slaapcomfort. Het bed is zeer groot en kan worden ingekort tot een derde in dichtgeklapte toestand wat compact boven de kofferruimte past.

De tweede zitrij kan worden verwijderd voor meer opbergruimte. Ook beschikt hij over een enorm handige minikeuken en is het mogelijk om een tent aan de wagen te bevestigen zodat de leefruimte vergroot.

Deze camper is beschikbaar vanaf 49 euro per dag.

Volkswagen California Ocean huren

Volkswagen California Ocean

De California Ocean heeft alles voor twee of vier personen: een tweepersoons achterbank die omklapt tot een bed, een elektrisch hefdak met een tweepersoonsbed, een aluminium keuken met een spoelbak, tweepits kooktoestel en een compressorkoelkast.

De keuken heeft ook voldoende opbergruimte en wordt afgedekt door een glasplaat. Er zijn ook buitenstoelen en een opbergbare buitentafel. Twee interieuraccu’s en diverse kasten, waaronder een kledingkast en een vliegtuigkast, bieden flexibiliteit en opbergruimte. Alle kasten zijn solide en rammelen niet tijdens het rijden.
Deze camper is beschikbaar vanaf 150 euro per dag.

 

Volkswagen Grand California huren

Volkswagen Grand California

De Volkswagen Grand California is perfect voor wie op zoek is naar een reiservaring met alle comfort van thuis. Met een keuken, zit- en slaapruimte en een complete badkamer met douche en toilet, biedt de Grand California ultiem gemak en vrijheid. De nieuwe Grand California 600 heeft genoeg ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen, inclusief een groot dwars bed van 1.95 x 1.40 meter en optionele hoogslapers van bijna 1.70 meter. De Grand California 680 is speciaal ontworpen voor twee personen en voelt als een luxe hotelkamer met een ruim bed van 200 x 170 cm, veel extra bergruimte en bewegingsvrijheid.

Deze camper is beschikbaar vanaf 170 euro per dag.

Heb je vragen, stel ze hier.

Foto 1 / 1